Train with the trainer

Vanaf € 30 / Per sessie
Afname vanaf 10 sessies
Train met de trainer mee!
Op aanvraag
P1340144
Ruben van der Ven
Personal Trainer
team-roy-profile
Roy Cuppes
Owner/Personal Trainer
Lead by example!

Train je graag samen maar weet je geen sportbuddy te vinden?
Train dan samen met onze personal trainers. Je leert de oefeningen op de juiste manier uit te voeren en je ziet hoe de trainer het zelf aanpakt.
Of je nou een beginner bent of al een tijdje bezig met trainen, leren van de trainer zul je tijdens deze sessies altijd doen!
De sessies duren zo lang als dat de trainer zelf traint.

Tijdens een eerste kennismaking wordt gekeken naar het totaalplaatje: Hoe beweeg en eet je nu? Wat is je uiteindelijke doel en op welke termijn wil je het bereiken? Ook wordt er gekeken naar je huidige situatie en je fysieke gezondheid.. Zo word je fit op jouw manier en in jouw tempo. Aarzel dus niet langer en plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze trainers!

Iedere trainer heeft zijn eigen trainingsdoelen. 

Jesse traint bijna puur voor kracht
Ruben traint voor nog meer functionaliteit en balans 
Roy traint voor spiergroei en plezier

Welke sluit het beste aan bij jouw doelen?

Elke sessie duurt zo lang als dat de trainer nodig heeft voor de afgesproken training, dit kan variëren van 40 tot 140 minuten. Dit spreekt de trainer voorafgaand aan de sessie met je af.

Personal training is op jou op maat gemaakte training, TWTT is een voor de trainer opgestelde training. Je traint als het ware mee met de echte trainingen van de trainer. Zo leer je hoe de trainer zijn trainingen aanpakt en hoe hij de bewegingen maakt, teach by example. Personal training is echter veel meer gericht op jou, zowel de training als de aandacht. Heb je echt meer aandacht nodig van de trainer, dan is personal training de betere keuze.

Nee, de trainer kiest zelf wie TWTT mee kan en mag doen. 
Wanneer de techniek van de oefeningen nog niet goed genoeg is om zelfstandig mee te kunnen trainen is het minder veilig om vol mee te trainen met de trainers. Dit kan vaak met een aantal personal training lessen al voldoende aangeleerd worden. 

Gratis proefles Train-with-the-trainer
Boek nu
Kies je Train-with-the-trainer trainer: Ruben van der VenRoy Cuppes