Personal Training voor Bedrijven

Prijs op aanvraag
6 maanden
Bepaal je eigen doelen!
12 Trainingen
P1340144
Ruben van der Ven
Personal Trainer

Niets zo belangrijk als fitte en vitale medewerkers. Essentieel voor hoge productiviteit en om kosten van ziekteverzuim te voorkomen of beperken. Gezondheid en vitaliteit worden steeds meer belangrijke thema’s op de werkvloer, dus dit is het moment voor personal training voor bedrijven.

Bedrijfs personal training helpt medewerkers fit en vitaal te blijven. Voorkom te lang zitten en andere risico’s voor de gezondheid van medewerkers binnen het bedrijf. Werk aan fitte en vitale krachten, zodat de investering zich door meer productiviteit eenvoudig terugbetaalt.

Fittere en vitalere werknemers leveren meer op en kosten onder aan de streep minder geld

Personal training voor bedrijven biedt diverse voordelen. Het is een belangrijke investering in meer productiviteit, dankzij fitte en vitale medewerkers die meer energie hebben. Bedrijven die ik help profiteren van de volgende voordelen:

  • Meer productiviteit en innovatie
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers
  • Minder gezondheidsrisico’s, uitval en ziekteverzuim
  • Sneller herstel na ziekte of blessures
  • Meer collegialiteit en een betere samenwerking

Onder de streep levert een investering in bedrijfs personal training vooral geld op. Denk eens aan de kosten van zieke medewerkers of de afgenomen productiviteit. Zet medewerkers weer in hun kracht, terwijl ze zich ook privé een stuk fitter en vitaler zullen voelen. Trek nieuwe specialisten aan met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, nu beweging op de werkvloer steeds belangrijker wordt voor de nieuwe generatie talenten.

Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het motiveren en uitdagen van mensen. Door ze uit te dagen meer uit hunzelf en hun teamgenoten/collega’s te halen zal de band tussen deze collega’s ook sterker worden. 

Zowel Jesse als Ruben zijn beide enorm goed in het motiveren en trainen van grotere groepen mensen. 
Jesse heeft kracht als specialisatie en Ruben heeft zich gespecialiseerd op trainen met zo min mogelijk materiaal. 

Nee, in deze lessen richten we ons voornamelijk op uithoudingsvermogen, spieruithoudingsvermogen en een beetje op kracht. Om echte spierbundels te worden zal je net wat vaker per week op kracht en verzuring moeten trainen. Ook hier kunnen we jou bij helpen natuurlijk!

Maar natuurlijk, alles is bespreekbaar! Dien je aanvraag in, leg daarin goed uit wat je precies wil en we nemen zsm contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte Aanvraag Personal Training voor Bedrijven
Boek nu
Kies je Personal Training voor Bedrijven trainer: Ruben van der Ven