Personal Outdoor Training

vanaf € 60 / Per sessie
per maand opzegbaar
Bepaal je eigen doelen!
wanneer jij wilt!
P1340212
Jesse Blaauw
Personal Trainer
P1340144
Ruben van der Ven
Personal Trainer
Leer effectief en efficiënt te trainen met behulp van één van onze top trainers!

Personal Outdoor Training

 

Veel mensen denken dat een personal trainer alleen is weggelegd voor beroemde mensen. Tegenwoordig is een personal trainer echter voor iedereen beschikbaar! En dat is niet zo vreemd, aangezien we over het algemeen een steeds drukker leven hebben. Juist dan is het moeilijk om gezond te leven en voldoende te bewegen. Herken je dit? Dan is training onder begeleiding van een personal trainer ideaal voor jou. Samen trainen maakt het makkelijker je afspraken na te komen en je doelen op een effectieve manier te bereiken.

Een personal trainer begeleidt je in het behalen van je doelen. Die doelen kunnen van heel uiteenlopende aard zijn. Veel mensen huren een personal trainer in om hun sport beter uit te kunnen oefenen. Zo kan de personal trainer je tijdens een training helpen aan een betere houding, goede fitness oefeningen of een effectiever schema. Daarnaast is sporten onder begeleiding voor veel mensen extra motiverend werkt een afspraak in de agenda als een flinke stok achter de deur om ook daadwerkelijk in beweging te komen.

Together, we will make a difference

Make that difference!

 

 

Het opbouwen van een goede conditie of het sterker of slanker willen worden, vraagt meestal om een goede combinatie van cardio en krachttraining. Moves-You Personal Training gaat graag met jou in gesprek om te kijken wat jij wilt bereiken en welke training daar het beste bij past.

Welke doelen je ook voor ogen hebt, een personal coach helpt je deze te realiseren. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, leniger wilt worden of gezonder wilt eten: met een personal trainer wordt het halen van je doel een stuk eenvoudiger.

Tijdens een eerste kennismaking wordt gekeken naar het totaalplaatje: Hoe beweeg en eet je nu? Wat is je uiteindelijke doel en op welke termijn wil je het bereiken? Ook wordt er gekeken naar je huidige situatie en je fysieke gezondheid.. Zo word je fit op jouw manier en in jouw tempo. Aarzel dus niet langer en plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze trainers!

 

  • Een van de belangrijkste redenen dat trainen met een Personal Trainer voordeel oplevert is dat een Personal Trainer opgeleid is in het aanleren van anderen hoe te trainen en te bewegen.
    • Als je niet weet welke oefeningen het meest effectief zijn voor de sportieve doelen die je hebt, is het onwaarschijnlijk dat je die doelen zult bereiken. Een simpel voorbeeld : Als uw doel bijvoorbeeld is om kracht op te bouwen, maar u besteedt al uw tijd aan cardio-oefeningen, dan zal u uw doel niet bereiken!
    • Uitleg en correctie bij het uitvoeren van oefeningen is essentieel om het risico op letsels te verminderen. Veel mensen raken elk jaar ernstig gewond door het uitvoeren van oefeningen waarvoor ze geen uitleg of training hebben gekregen. Een Personal Trainer zal het risiconiveau aanzienlijk verlagen en de effectiviteit van uw fitnessroutine sterk verhogen.
  • Een Persoonlijke Trainer naast u hebben om de juiste houding en techniek te demonstreren is van onschatbare waarde. Een Personal Trainer zorgt ervoor dat cliënten de oefeningen correct en efficiënt uitvoeren, om het resultaat te maximaliseren. Als uw vorm tijdens het trainen niet correct is, dan loopt u een verhoogd risico op letsel en het niet bereiken van uw doelen.
  • Iedereen is anders, en dat betekent dat ieders vaardigheden en eisen op het gebied van beweging verschillend zijn. Dit kan van alles zijn, van een oud letsel dat speciale oefeningen vereist tot een fobie die van invloed kan zijn op waar of hoe u traint. Als je bijvoorbeeld een oud knieblessure hebt waarvoor een operatie nodig was, maar sindsdien niets hebt gedaan om de spieren weer op te bouwen of de mobiliteit te verbeteren, dan heb je andere oefeningen en doelen nodig dan een atleet die traint om een marathon te lopen. Hier kan een Persoonlijke Trainer een enorm verschil maken voor uw trainingsprogramma.
  • Een Personal Trainer helpt je niet alleen om realistische doelen voor jezelf te stellen die je kunt bereiken – als je de inspanning doet, natuurlijk – maar houdt je ook op koers om die doelen effectief te bereiken. Als je bijvoorbeeld een ‘bikini body’ voor de zomer wilt bereiken, dan draait het niet om elke dag uitsluitend buikspieroefeningen te doen voor je sixpack, maar het draait om het veranderen van uw dieet, het correct mixen van cardio- en krachttraining om de juiste spieren te werken, en het instellen van een realistisch tijdsbestek waarin dit kan worden bereikt.
  • Een Personal Trainer is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u zich committeert en zich houdt aan uw fitnessdoelen. Als je een afspraak hebt gemaakt om je trainer te ontmoeten voor een workout, dan heb je veel meer kans om toch te gaan dan als je jezelf alleen maar vertelt dat je naar de gym moet.
  • Een Personal Trainer kan uw trainingsplan afstemmen op uw fysieke capaciteiten alsook aan welke oefeningen u plezier beleeft, en u aanmoedigen om de oefeningen te doen die het beste zijn om uw doelen te bereiken

Zeker als u nog nooit hebt getraind, haalt u een maximaal resultaat indien u 2-3 keer per week met een trainer werkt. Uiteraard is dit geen noodzakelijkheid en zal u ook – weliswaar minder – progressie zien met minder trainingen.
Bent u al wat verder gevorderd dan kan de trainer u met 1 keer per week [of zelfs minder frequent] al de juiste handvatten geven om uw doelen te behalen en/of te behouden.

Natuurlijk! Wij werken met klanten van alle fitnessniveaus. Het is een misvatting dat alleen superfitte atleten of modellen met Personal Trainers werken. Wij selecteren oefeningen, herhalingen en gewichten gebaseerd op uw eigen fitnessniveau om u de juiste training aan te bieden. Wij maken een programma op maat voor u en u alleen. U zult verbaasd zijn over wat u kunt!

Bij noodweer of extreme kou raden we aan niet buiten te gaan sporten. Gewoon een beetje regen smelten we niet door en door goed op te warmen kunnen we best een beetje koud weer trotseren natuurlijk. 

Dat kan iedere dag! Vraag uw vrijblijvende intakegesprek aan met de trainer die u wilt via: intake

Personal Outdoor Training Prijzen
Basic
€ 65 / sessie per persoon
1x per week
Fitnesstest en vetmeting vooraf en op aanvraag tussendoor
Ondersteuning naast de sessies [online/WhatsApp/in de club]
Trainingsplan/trainingsschema
Voedingsadvies
Moves-You Shaker
Moves-You Handdoek + accessoire naar keuze
Advanced
€ 62,50 / sessie per persoon
2x per week
Fitnesstest en vetmeting vooraf en op aanvraag tussendoor
Ondersteuning naast de sessies [online/WhatsApp/in de club]
Trainingsplan/trainingsschema
Voedingsadvies
Moves-You Shaker
Moves-You Handdoek + accessoire naar keuze
Premium
€ 60 / sessie per persoon
3x per week
Fitnesstest en vetmeting vooraf en op aanvraag tussendoor
Ondersteuning naast de sessies [online/WhatsApp/in de club]
Trainingsplan/trainingsschema
Voedingsadvies
Moves-You Shaker
Moves-You Handdoek + accessoire naar keuze
Gratis proefles Personal Outdoor Training
Gratis Proefles Boek nu
Kies je Personal Outdoor trainer: Jesse BlaauwRuben van der Ven
Aanvraag Personal Outdoor Training
Boek nu
Kies je Personal Outdoor trainer: Jesse BlaauwRuben van der Ven
Kies je Module: BasicAdvancedPremium