Onze diensten

Personal Training

Veel mensen denken dat een personal trainer alleen is weggelegd voor beroemde mensen. Dat is niet zo! Probeer het gewoon, het helpt!

Duo-Fit Training

Wat is er nu leuker dan met z’n tweeen trainen. Een beetje competitie samen. Lekker tegen en met elkaar flink aan de slag tijdens de training.

Train with the Trainer

Lekker potje sparren samen met de trainer. Gewoon je normale training met een beetje extra boost van de trainer zelf. Die doet gewoon mee!

Online Personal Training

Ook als je verder weg woont of het gewoon graag zelf wilt doen verder kunnen wij je goed helpen. Met onze online training en voedingsbegeleiding helpen wij jou naar jouw doel toe!

Personal Training voor bedrijven

Zoek jij een leuke [mogelijk terugkomende] activiteit om jouw team sterker te maken en beter samen te laten werken? Naast het bouwen aan jullie lichaam werken we hier ook aan teambuilding!

Bootcamp

Zin om lekker buiten te sporten in teamverband? 

Personal Outdoor Training

Zou je graag personal training krijgen maar wil je niet gebonden zijn aan een sportschool? Of vind je het gewoon fijn om buiten te trainen? Wij helpen jou ook buiten met het behalen van jouw doelen, alleen of gezellig met iemand samen!

Voedingsbegeleiding

Voeding is “misschien” nog wel belangrijker dan training bij het behalen van jouw doelen. Onze 2 voedingsconsulenten helpen jou graag met een voedingsschema en bijbehorende voedingsbegeleiding.

Wat onze klanten
over ons zeggen
Rutger van Kordelaar

Persoonlijke, professionele en interactieve begeleiding die je helpt je doelen te ontdekken, te behalen en je grenzen wat te verleggen.

Miranda de Vries

Ik train nu 2 maanden met en boek mooie resultaten. Ik word goed begeleid en voel mij fitter. Inmiddels ben ik 9kg kwijt.

Jack Aikens Duin

Indien je snel resultaat wilt, met prettig, goed en op maat begeleiding, moet je bij Moves-You zijn!

Begonnen in november, waar ik voorheen altijd een excuus had om de sportschool wel “een keertje” over te slaan, zorgde Roy dat ik bleef gaan. En met resultaat!

4 maanden verder, ga ik door de juiste motivatie, instructies, voeding en advies, met veel zin naar de sportschool en boek ik nog altijd flinke progressie. Van 88,6kg 17,9% vet naar 94,1kg 14,5% vet. Op naar de volgende 4 maanden knallen