Suus – Krachttraining is een aanrader!

suus januari 2015
Hallo, ik ben Suus.

Ongeveer 4,5 jaar geleden werd er bij mij een auto-immuunziekte vastgesteld en werd ik direct aan de prednison gezet. Mijn angst om aan te komen was zeer terecht, in slechts 5 weken tijd was ik 25 kilo zwaarder geworden. Ik sportte altijd 5 a 6 keer per week. Na mijn operatie duurde het herstel 6 weken en na 6,5 week was ik dan ook weer in de sportschool te vinden. Maar de vraag die door mijn hoofd bleef spoken was “hoe raak ik toch al die kilo’s weer kwijt” Niet veel later kwam ik in contact met Roy en na een paar keer met hem gepraat te hebben en de belofte aan hem dat ik minimaal voor drie maanden bij hem zou trainen ben ik in het diepe gesprongen.

Krachttraining

Fitnessen deed ik met mijn ogen dicht maar ik kwam er al snel achter dat krachttraining wel andere koek is.
Nu, 1,5 jaar later en 30 kilo lichter train ik nog bij Roy en kan ik terecht zeggen dat dit het beste is wat ik ooit voor mezelf heb gedaan. Roy maakt keer op keer geweldige schema’s die passen bij mijn doelen en wensen. Je groeit erin, eerst wil je de extra kilo’s kwijt, dan wil je nog meer afvallen, doorgaan…..
Het trainen is verandert van ‘moeten’ naar een leefstijl….een verslaving! Ik zou niet meer zonder kunnen…maar ook zeker niet willen.

Voeding

Ook heb ik met Roy om de tafel gezeten om meer kennis te krijgen over voeding. En het blijft me verbazen hoeveel ik moet eten om alles binnen te krijgen. Ik dacht altijd dat ik vrij normaal at, maar niks is minder waar! Roy heeft precies berekend wat ik binnen zou moeten krijgen, maar ik weet niet waar ik het laten moet haha. Dit blijft een uitdaging. Ook gebruik ik supplementen en drink ik eiwit shakes, iets wat ik eerder ook niet deed, dit leer je gaandeweg in het sport proces!

Mental Coaching

Toen ik laatst even een flinke ‘sport dip’ had was Roy ook een mental coach! We hebben erover gepraat en hij gaf een fijne peptalk en dit heeft me weer gemotiveerd om door te gaan 🙂
Een zeer veelzijdige personal trainer dus die echt naar je luistert en je echt helpt je doelen te bereiken!!!!!

Zonder Roy was het me nooit zo snel gelukt om al die kilo’s af te vallen en me weer fit te voelen. Ik train nu vier keer per week en het gaat beter dan ooit! Maar in deze leefstijl ben je nooit klaar, er zullen altijd weer nieuwe doelen zijn. Krachttraining verveelt niet omdat je jezelf altijd uit kunt blijven dagen. En met een personal trainer zoals Roy is het voor iedereen, altijd de moeite waard!

Krachttraining is een aanrader !