Welkom

Ik ben Roy Cuppes, eigenaar van Moves-You personal training sinds 2006. Moves-You personal training ondersteunt jou in het samen opstellen van een haalbaar voedings- en trainingsprogramma. Volledig afgestemd op jouw lichaam en doelen. Elk lichaam is tenslotte uniek en vraagt om persoonlijke begeleiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hieronder of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Goed bewegen en gezonde voeding staan aan de basis van een gezond leven. Toch schiet dit er bij veel mensen weleens bij in. In ons drukke leven is er soms geen tijd om gezond te koken en genoeg te bewegen. Of toch wel? De trainers van Moves You Personal Training in Nijmegen bieden jou de helpende hand om te werken aan een gezondere levensstijl.

Personal training is ook voor jou geschikt!

Misschien denk je dat een personal trainer alleen bedoeld is voor mensen die een flink gespierd lichaam willen hebben. Maar niets is minder waar. Moves You Personal Training helpt jou je doel op een veilige en effectieve manier te bereiken. Welk doel dat ook is! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afvallen
  • Fitter worden
  • Spiermassa opbouwen door middel van krachttraining
  • Je lichaam bikini-proof maken
  • Een gezonder voedingspatroon volgen
  • Sterker worden
  • Blessurepreventie

Een personal trainer is er voor iedereen die door middel van meer sporten en/of andere voeding beter in zijn of haar vel wil zitten. Zo biedt Moves You Personal Training ook hulp bij krachttraining voor vrouwen. Ieder advies is een advies op maat, passend bij jouw persoonlijke doelen en wensen.

Maak vrijblijvend kennis met Moves You Personal TrainingTeam_Moves-You

Wil jij werken aan een gezonder leven en een lichaam waarin jij je prettig voelt? Maak dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsafspraak met Moves You Personal Training. Tijdens een kennismakingsgesprek bij My Health Club in Nijmegen komen je doelen aan bod en bespreek je samen wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 1-op-1-training, een voedingsadvies op maat of small group training. Heb je er na het gesprek een goed gevoel bij? Dan kan de personal training beginnen!