Roy Cuppes


Mijn unieke punten:

> Ruim 10 jaar werkzaam als personal trainer!
> Kettlebell Master trainer EKI gecertificeerd
> Zeer toegankelijk
> Trainingen moeten doelgericht maar ook FUN zijn!

Mijn opleidingen:

> Fitness Instructor [Fitness First]
> Personal Trainer [Fitness First]
> EKI Basic Kettlebell Instructor
> EKI Advanced Kettlebell Instructor
> EKI Master Kettlebell Instructor
> Bosu Instructor
> Posture I+II
> Self Myo-fascial Release
> LAPT PT induction

Toen ik in 2005 als instructeur bij Fitness First begon was het mijn streven om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun gezondheid. Een jaar later kreeg ik de kans om daar verder mee te gaan als personal trainer en vandaag de dag is mijn streven nog steeds onveranderd. Ondertussen heb ik al heel wat mensen bewuster kunnen maken over voeding, beweging en hun gezondheid. Als je met mij aan de slag gaat, kijken we dan ook naar alle aspecten van je gezondheid, niet alleen de paar uurtjes die je in de sportschool doorbrengt.

Roy Cuppes: jarenlange ervaring als Personal Trainer

Als Personal Trainer blijf je leren; stilstaan is achteruit gaan. Naast het volgen van cursussen lees ik ook erg veel. Mijn bibliotheek vul ik regelmatig aan met zeer interessante literatuur over voeding en beweging, maar ook over mental coaching en timemanagement. Ik zal mezelf altijd blijven ontwikkelen, dit is en blijft een van mijn prioriteiten als Personal Trainer. Zo volgde ik de afgelopen jaren de volgende opleidingen:

Maak vrijblijvend kennis met één van de trainers

Wil jij werken aan een gezonder leven en een strakker lichaam? Maak dan gratis en vrijblijvend een kennisafspraak met een van mijn trainers. Tijdens een kennismakingsgesprek bij My Health Club in Nijmegen komen je doelen aan bod en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Heb je er na het gesprek een goed gevoel bij? Dan kan de personal training beginnen!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Telefoon overdag

Telefoon 's-avonds

Voorkeur trainer

Trainer Roy Cuppes neemt nog maar maximaal 2 leden aan

Evt. opmerkingen