Kenny Elders


Naam: Kenny Elders
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Beuningen
Opleidingen:
* Overload Principle
T.O.P. A Trainer, Power Sled Instructor, Kettlebell Instructor, Personal Hormonal Profiling Practioner
* Johan Cruyff College
(sport)marketing & communicatie
Ervaring: Personal Trainer bij High-end studio 3Sixty5 in Huizen & Bootcampinstructeur bij ‘The Bootcamp Club’ in Utrecht.
Sport: Voetbal

Vanaf jongs af aan heb ik al de passie voor sport. Ik heb ruim 10 jaar in de jeugdacademie van N.E.C. gespeeld tot en met het eerste. Vervolgens heb ik nog 2 jaar in de Jupiler League gespeeld bij Achilles ’29. Door de jaren heen heb ik kennis gemaakt met het vak personal training en na mijn laatste seizoen bij Achilles ’29 heb ik dan ook de keuze gemaakt om voor mijn maatschappelijke carrière te gaan. Momenteel speel ik bij Fc Lienden in de tweede divisie wat ik perfect kan combineren met personal training.

Het werken met mensen en ze dichter bij hun doel te brengen geeft mij een enorme boost. Of ze nou binnen lopen met of zonder doel ik wil graag mensen ondersteunen/coachen om ze beter, sterker, zelfverzekerder en energieker te voelen. Ieder persoon is anders denk aan: lichaamstype/bouw, karaktereigenschappen, kwaliteiten/valkuilen en meer. Uit ervaring spreek ik dat training slechts een onderdeel van het succes is. Het totale pakket van begeleiding op de zojuist genoemde facetten zal de doorslag geven om blijvende resultaten te boeken.

Je zult een manier moeten vinden om je ‘negatieve’ cirkel te doorbreken. Want laten we eerlijk wezen (ik mag hopen dat) iedereen weet dat je het beste zuiver water kunt drinken i.p.v. sappen/frisdranken en dat grotendeels van de bevolking meer groente moet eten en de suiker consumptie (drastisch) verlaagd moet worden. Als personal trainer wil ik mensen bewust maken van hun eigen gedrag waardoor die gewoontes zonder al teveel weerstand omgezet kunnen worden in een gezonde ‘lifestyle’.

De gesprekken met Roy (eigenaar Moves-You) gaven mij super veel energie om de samenwerking aan te gaan. Ik sta dan ook te springen om de eerste mensen te coachen/trainen.

Maak vrijblijvend kennis met één van de trainers

Wil jij werken aan een gezonder leven en een strakker lichaam? Maak dan gratis en vrijblijvend een kennisafspraak met een van mijn trainers. Tijdens een kennismakingsgesprek bij My Health Club in Nijmegen komen je doelen aan bod en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Heb je er na het gesprek een goed gevoel bij? Dan kan de personal training beginnen!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Telefoon overdag

Telefoon 's-avonds

Evt. opmerkingen