Bas de Jong


Mijn unieke punten:

> Leiderschap om groepen en individuen een bepaald doel te laten bereiken

> Trainingen zijn niet alleen fysiek maar ook mentaal

> Motivatie en discipline zijn key

> Altijd ruimte voor een goed gesprek en een geintje

Opleidingen:

> CIOS Arnhem

> Fitvak A

To Do List:

> Ido Portal

> …

Ik ben Bas de Jong, de nieuwste personal trainer bij Moves-You.

Ik ben gefascineerd door de invloed van sport. Niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect. Mijn obsessie is het beter maken van andere, te trainen en helpen ergens het maximale uit te halen en tegelijkertijd te coachen.

Zelfvertrouwen kun je kweken. Door te trainen en de sterkste versie van jezelf te maken. Hoe je eruit ziet, maar vooral hoe je jezelf voelt. Zal fantastisch zijn. Ik geloof dat als je iets echt wil, en je dat durft uit te spreken en beweegt in de richting van je doelen. Dat je het dan ook echt haalt.

Het streven is altijd om beter te worden en jezelf te ontwikkelen. Dat stopt nooit en geld ook voor mijzelf. Jij kan leren van mij en ik kan leren van jou!

Al 5 jaar lang kom ik bijna elke dag bij My Health Club. Eerst als sporter/deelnemer, waarbij ik langzamerhand steeds meer trainer werd. Door mijn ervaringen als trainer bij uiteenlopende sporten en mijn opleidingen. De vooruitgang/progressie die ik geboekt heb heeft ervoor gezorgd dat ik nu personal trainer ben. Nu is het tijd om samen met jou die vooruitgang/ progressie te boeken!

Maak vrijblijvend kennis met één van de trainers

Wil jij werken aan een gezonder leven en een strakker lichaam? Maak dan gratis en vrijblijvend een kennisafspraak met een van mijn trainers. Tijdens een kennismakingsgesprek bij My Health Club in Nijmegen komen je doelen aan bod en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Heb je er na het gesprek een goed gevoel bij? Dan kan de personal training beginnen!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Telefoon overdag

Telefoon 's-avonds

Evt. opmerkingen