Anouk Peters – Ik wilde graag een fitter lichaam!


Even voorstellen, ik ben Anouk!

Ongeveer drie kwart jaar geleden kwam ik in contact met Roy. Ik wilde graag een fitter lichaam, mijn doelen behalen en mij focussen op voeding. Ik was op zoek naar ritme, eigenlijk een soort nieuwe levensstijl.
Ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen maar Roy heeft mij daarbij geholpen, ik kreeg training schema’s en heb 3 maanden personal training gedaan. Na de 3 maanden personal training ben ik zelf aan de bak gegaan en dat gaat super goed. Toch houdt Roy altijd wel een oogje in het zeil.
De personal training sessie’s heb ik als super leuk ervaren!! Ik hou ervan om na een training helemaal gesloopt te zijn.. en ja, na een training van Roy ben je zeker gesloopt! Hij laat je tot het gaatje gaan en dan pas heb ik een voldaan gevoel.

Of ik me doelen al behaald heb vind ik lastig, ik ben niet snel tevreden. Maar ik ben in ieder geval al super trots op hoe ik nu bezig ben. Met mijn voeding en het trainen gaat het heel erg goed.

Zonder Moves-You personal training zou ik dit niet hebben bereikt. Ik heb een stok achter de deur nodig en ja hoor, Roy en de andere trainers van MovesYou zijn die stok. Je kunt altijd appen voor vragen en ook als je motivatie ver te zoeken is kan je altijd bij de trainers terecht!

Ik ben super tevreden en blij met de ervaring van Moves-You.
Zonder dit team en zonder trainer Roy had ik nu nog steeds geen discipline en vastigheid gehad.

Thanks Roy!!💪🏼