Nieuwe samenwerking! Meet sportzorgmasseur Alfred Dam


Een nieuwe samenwerking!

Om een nog uitgebreidere service aan te bieden aan onze leden zijn wij een samenwerking aangegaan met sportmassagepraktijk De Oude Molen van Alfred Dam.
Ben je lid bij ons dan krijg je bij Alfred 10% korting op zijn behandelingen en krijg je een 12 ritten kaart voor de prijs van 10 ritten.

“Graag zou ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Alfred Dam, ik ben 51 jaar en kom uit Nijmegen. Mijn beroep is sportzorgmasseur, ik doe dit werk al 18 jaar met heel veel passie. Vanuit die passie is het mijn streven om mensen van hun klachten af te helpen. In 1999 heb ik mijn sportmassagediploma behaald en in 2009 mijn diploma blessurepreventie. Tevens heb ik in die tijd mijn diploma’s medical taping behaald. Sinds dit jaar ben ik ook in het bezit van het certificaat Sportzorgmasseur. Hiervoor werk ik samen met sportartsen en sportfysiotherapeuten en een aantal andere instellingen.

Ik hoop u een keer te mogen begroeten voor een behandeling.

Met vriendelijke groet,

Alfred Dam”