Inge Camps – “Mijn motto is nu: hoe extremer hoe leuker! “


1,5 jaar geleden alweer, de tijd gaat snel wanneer het leuk is, ben ik begonnen met het trainen bij Moves-You.

Ik had als doel fitter dan ooit te worden en hier lichamelijk resultaat van te zien. Ik heb mij laten vertellen dat ik hiervoor bij Moves-You aan het juiste adres zou zijn en al gauw leerde ik Roy kennen.

Roy trainde al iemand die ik destijds kende en ik hoorde hierover alleen maar positieve verhalen.

Roy beloofde mij alles wat ik zou willen, al wilde ik mezelf graag alleen focussen op de transformatie van mijn lichaam. 😉

Ik heb één jaar twee keer in de week intensief met Roy getraind, de trainingen waren doelgericht maar ook vooral erg leuk.

Eén van deze twee trainingen waren gericht op het trainen van mijn benen en de andere training was de Kettlebell smallgroup.

Wat ik zo bijzonder vond aan de trainingen was dat Roy mij goed kon uitdagen om nog een paar stapjes verder te gaan als ik echt niet meer kon.

Ik ben hem hier erg dankbaar voor!

Onder het motto “pijn is fijn en daar word je hard van” helaas is het je nooit gelukt om mij spierpijn te geven, ben ik toch ijverig en hard aan het trainen gegaan.

Hier stond dan tegenover dat wij samen een keer pannenkoeken zouden gaan eten omdat wij onszelf, na het behalen van mijn doel om 140 kilo gewichten met mijn benen weg te drukken, wel eens konden belonen. (hip thrust)

Omdat ik best veeleisend ben en de lat erg hoog leg, mochten de trainingen telkens een beetje zwaarder.

Hoe gek ook voor velen, maar de zwaarste gewichten heb ik met een lach op mijn gezicht weg gedrukt, mede dankzij Roy. Hij geeft mij het vertrouwen om verder te gaan.

Ik vind het heerlijk om na een intensieve werkdag vol energie aan mijn training bij Roy te beginnen, al moet ik kruipend die sportschool weer uit, Roy weet dat ik tot het uiterste wil gaan.

Zijn training is persoonlijk, gezellig en het voelt erg vertrouwd.

Het is echt een moment van de dag waar ik naar toe leef, het biedt mij rust en ontspanning om even helemaal gesloopt te worden om vervolgens voldaan de deur van de sportschool te verlaten.

Dankzij Roy heb ik bereikt wat ik wilde bereiken en kan ik nu echt genieten van het sporten en probeer nog telkens mijn grenzen te verleggen.

Dankzij de coaching van Roy zal mij dit dan ook zeker lukken en kan ik met deze ervaring verder “bouwen”.

Ik ga mijn horizon verbreden om op een andere manier mijn grenzen te kunnen verleggen, dankzij de trainingen bij Moves-you, heb ik een goede basis waardoor ik er nu volop tegenaan kan bij diverse obstacleruns.

Mijn motto is nu: hoe extremer hoe leuker!

Mijn trainingen zal ik niet meer bij Roy doen want deze trut gaat nu crossfitten en ik daag jou “Roy” uit om mij straks te kunnen verslaan wat je overigens toch niet gaat lukken!

Die spierpijn is je nooit gelukt maar met pijn in het hart gaat deze trut je toch verlaten en stiekem ga ik je je best een beetje missen..

Roy je bent een topper, dankjewel voor alles!

Ps. De pannenkoeken skippen we maar de sushi heb je nog te goed :p