Margo Verwijlen – Het is nooit te laat om je doelen na te streven!


Het is nooit te laat om je doelen na te streven!:

Mijn naam is Margo Verwijlen en ben 51 jaar. Het is nooit te laat om je doelen na te streven!

10 jaar ben ik met veel plezier naar de sportschool gegaan, maar na een stop kreeg ik dit niet meer voor elkaar. Ontelbare keren heb ik geprobeerd de trainingen en het hardlopen weer op te pakken, maar zonder succes.

Er zat geen routine in de trainingsdagen, er was geen progressie in uiterlijk of gewicht, ik had last van blessures en had geen kennis van voeding. Kortom de motivatie was erg ver te zoeken!

Nadat ik de resultaten van het begeleid trainen met Rico had gezien, wilde ik nog een laatste poging wagen. Ik vroeg een kennismakingsgesprek aan en het was meteen duidelijk: ik had een doel en hij had de kennis hoe ik daar kon komen.

Het moest van ver komen:

Mijn doel was om gewicht te verliezen, spiermassa op te bouwen en sterker te worden.

Binnen een week kreeg ik een voedingsadvies en ging ik onder begeleiding van Rico aan de slag met trainen.

Het enthousiasme en de motivatie was er wel, maar het viel niet altijd mee. Het moest van ver komen… van heel ver!

Ik ben geen 18 meer en had (zonder dat ik me daarvan bewust was) al een heleboel ingeleverd. Mijn stabiliteit was slecht, mijn spierkracht was enorm afgenomen en de flexibiliteit was om te huilen.

Ik heb met veel oefeningen een gevecht moeten leveren om ze überhaupt goed uit te kunnen voeren, maar ik had het geluk dat Rico het geduld had om mij te helpen met corrigeren en het geven van duidelijke uitleg en advies.

Het was een enorme uitdaging om de strijd met mezelf aan te gaan en niet op te geven.

Mijn personal trainer Rico is enthousiast, positief ingesteld en wist mij telkens weer te motiveren om door te gaan! Of iets nu niet lukte, te zwaar of juist te moeilijk was.

De strijd met de gewichten leverde mij buiten het gewichtsverlies en spieropbouw ook doorzettingsvermogen, daadkracht, zelfvertrouwen en respect voor mezelf op!

Dus eigenlijk bracht het mij meer dan ik verwacht had!

Met Rico haal je meer uit je training!!:

Inmiddels ben ik aan het einde van het traject en ben ik dik 10 kilo kwijt. Mijn vetpercentage is met zo’n 12% verminderd en ik heb flink wat spiermassa erbij gekregen. Ik ben heel erg tevreden met dit resultaat!

Zonder de persoonlijke begeleiding had ik mijn doel niet kunnen realiseren, want ik had de kennis gewoonweg niet.

Ik blijf doorgaan met trainen en ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de begeleiding van Rico nog veel verder zal komen.

Wanneer je traint onder begeleiding, brengt het je in kortere tijd daar waar je wil zijn en misschien nog verder.

Mocht je niet voor deze begeleiding kiezen, dan zal je zelf zo gemotiveerd moeten zijn om telkens stappen te blijven maken. Elke keer opnieuw zal je het gewicht van de oefeningen moeten verhogen. Dat is bijna onmogelijk om dat in je eentje voor elkaar te krijgen.

Rico, super bedankt tot zover!! Ondanks dit geweldige resultaat is dit voor mij nog geen eindpunt. Ik hou teveel van het gevecht tussen mij en het ijzer!

“All progress takes place outside the comfort zone” / “Excellence requires discomfort.”

Met Rico haal je meer uit je training!